Blije Clematis beloont met uitbundige bloei

Clematis

Twee foto’s van hetzelfde onderwerp waar een jaar tussen zit, maar genomen met verschillende telefooncamera’s. Wat valt op? De foto van dit jaar is mijlenver de beste. Dat is niet zo moeilijk te verklaren: het verschil tussen twee generaties telefoontoestellen. Daar zit een aanzienlijk kwaliteitsverschil tussen. Verder: de foto van vorig jaar is van 23 april, dus de Clematis stond toen bijna een maand eerder in bloei. Maar de bloei is dit jaar veel uitbundiger, wat zal een gevolg zal zijn van de grotere regenval dit voorjaar.

(Links mei 2021, rechts april 2020)

Dakterras in 2021 met 12Dakterras in 2020 met SE

Auteur: De Balk

De Balk verschijnt onregelmatig sinds 1976. Andere publicaties zijn beslommerd met een redactioneel beleid. De Balk heeft niet zo’n probleem en is daarom met een resultaat gekomen dat nogal moeilijk te definiëren is.