Gangster geeft niet thuis

Er zit een luik of raampje aan de zijkant van een oud pand dat is dichtgemaakt met een stuk hout. Daar heeft een onverlaat ‘Home of a gangster’ op geschreven (of beter geschreven: Home oF a gangSTeR). Aan het onontwikkelde handschrift (en misschien ook het gebruik van het Engels) zou je kunnen concluderen dat het een jong persoon is geweest die dit geschreven heeft, maar het door elkaar gebruiken van hoofd- en kleine letters is zeker niet voorbehouden aan jongeren. Handschriften zijn tegenwoordig minder goed ontwikkeld doordat er steeds minder met de hand wordt geschreven. Er is geen noodzaak meer om een goed leesbaar handschrift te hebben.

In het pand zit een winkel in gehoorapparaten, de kans dat het tevens het huis van een gangster blijkt te zijn lijkt klein. Of was het een boze klant die denkt teveel te hebben betaald? Wie niet horen wil zal lezen. Leuker was het geweest iets te doen met de twee knoesten in het hout ter weerszijden van het pijltje omhoog, die mooi een paar (boze) ogen hadden kunnen vormen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.