Vogelhuisjeshuis

In de omgeving zijn op verschillende plaatsen ingenieus in elkaar stekende vogelhuisjes te vinden op en bij woningen (sommige zelf ook weer voorzien van een vogelhuisje, voor het betere Droste-effect). De meer speciale exemplaren koop je niet in de winkel, maar zijn handgemaakt. Je kunt een exacte kopie van je eigen huis als vogelhuis (laten) maken. Deze staat in een tuin aan het Snouck van Loosenpark.

Vogelhuisjes van theepot tot caravan
Vogelhuisjeswand, van theepot tot caravan

Soms is de hele buitenmuur voorzien van uiteenlopende modellen, waarvan De Balk de caravan nog de aardigste vindt. Het is overigens zeer de vraag of vogels van deze huisjes gebruik zullen maken, de omgeving is nogal stenig (weinig bomen of ander groen) en voorzover bekend willen vogels ook niet op zo’n korte afstand van elkaar wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.