Ontoegankelijk gemaakt

Zwaar beveiligde nauwe gang tussen twee huizen

Dit is een nauw gangetje tussen twee huizen, waar je je hooguit als een krab zijwaarts in kunt bewegen. Er liggen wat materialen opgeslagen, zoals een opsteekladder. De eigenaar heeft uitgebreide maatregelen genomen om de plek te beschermen tegen ongewenste bezoekers: de deur is van een secustrip voorzien met een zwaar hangslot, er is prikkeldraad gelegd om de poten van de ladder en de lat boven de deur is rijkelijk voorzien van schroeven die er vanaf de onderkant doorheen steken. Want een art. 461-bordje ‘verboden toegang’ op de deur, daar trekken dieven zich niets van aan (en wat roesten die dingen snel!). Maar je kunt je hier zelf beter ook niet wagen.

Auteur: De Balk

De Balk verschijnt onregelmatig sinds 1976. Andere publicaties zijn beslommerd met een redactioneel beleid. De Balk heeft niet zo’n probleem en is daarom met een resultaat gekomen dat nogal moeilijk te definiëren is.