Magistraal spoedbericht

Hondekop kaakklem

Verboden voor honden

Instanties plaatsen verbodsbordjes, zoals hier bij een kwetsbaar natuurgebied het bordje verboden voor honden. Althans, dat het hond is neem je maar aan, want het zou ook een geit kunnen zijn. In elk geval een wat hoekig beest, met een gecoupeerde staart, zo lijkt het. Het bordje staat daar omdat de honden in dit gebied achter de vogels aan gaan. Ik weet niet wat het is met hondenbezitters, maar die hebben gewoon lak aan dat soort bordjes, die staan daar niet voor hen (zo’n type hond hebben ze helemaal niet) en ze laten hun hond los in het gebied, met alle gevolgen van dien. Niet vreemd dat dit weer reacties oproept bij de natuur/vogelliefhebbers, wat een enkeling noopt tot het grijpen naar de watervaste viltstift om het bordje van een begeleidende tekst te voorzien. De hondenbezitters zijn echter sukkels die niet lezen en het bordje alleen maar hardnekkiger negeren. Als er een wildrooster zou worden aangelegd zouden ze hun hond daar waarschijnlijk nog overheen tillen.

0 reacties op “Hondekop kaakklem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s