Categorieën
Magistraal spoedbericht

Schoon voorgedaan is half verkocht

Bij een (overigens zeer complete) voegenreparatieset zit een boekje, een catalogus van alle producten van het merk. Wie eenmaal aan het repareren slaat, die blijft repareren is waarschijnlijk de gedachte. Er valt De Balk iets op aan ‘Repareren’ en dat is de zonnige voorstelling van zaken. In deze wereld maakt men vrijwel geen vuile handen en wordt elke klus met een glimlach geklaard. Wat het stel op de omslag aan het doen is weten we niet (hij heeft splinternieuwe werkhandschoenen aan en een schoon plamuurmes in de hand), maar er valt geen onvertogen woord. Leuker nog wordt het binnenin, waarin een man iets aan het doen is met een tegel van een heel ander formaat dan in de rest van de ruimte gebruikt is, terwijl een (geadopteerd?) kind met een speelgoedhamer in de hand ‘meehelpt’.

Tegel & Steen reparatie
Tegel & Steen reparatie