Categorieën
Magistraal spoedbericht

Mondkapje voor het tweekoppig monster

Ik vond in mijn archief deze Astral Freshphone ‘mouthpiece freshener’ die je vroeger op het spreekgedeelte van de telefoon kon plaatsen. Hadden we nu nog van die telefoons (door mij destijds steevast het tweekoppig monster genoemd) dan waren ze misschien nog van pas gekomen. Hoewel, goed voor vier tot zes maanden telefoonhygiëne? En ze pastten zo te zien ook alleen op Engelse telefoons en niet op onze T65 toestellen. Interessant toch hoe ze dat zeggen: “The use of this product is acceptable to British Telecom”, want natuurlijk niet goedgekeurd door, maar acceptabel, dat zal geen probleem hebben gevormd.

Ook nog maar even de achterkant van de verpakking:

Achterzijde verpakking Astral Freshphone
Achterzijde verpakking Astral Freshphone