Bliksembericht op gevelreclame

Deze bliksemschicht wijst naar een (tamelijk kleine) winkel in elektrische huishoudelijke apparaten. De reclamepijl is eigenlijk te groot in verhouding tot de winkel, maar dat die opvalt in een verder tamelijk nondescript blok is natuurlijk wat waard. Dat de tekst op de lichtbak wat lastig leest werd daarbij voor lief genomen. Wat ik grappig vind is dat de punt eindigt bij een (elektrische) alarminstallatie op de muur. Wat ook opvalt is dat alle borden op dit stuk wand in de kleuren blauw en rood zijn uitgevoerd; de bliksem heeft in eerste instantie ongetwijfeld ooit het alleenrecht gehad (want is duidelijk ouder), maar op een of andere manier is de rommelige bordenbrij boven de parkeergarage van een Ibis hotel dan toch weer enigszins passend.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑