Deurpaneel smileyraadsel

Een roestige oude garagedeur, bestaande uit metalen panelen, vertelt een gelaagd verhaal. Er heeft ooit een tekst op gestaan, misschien met zo’n witte kalkstift geschreven. Vagelijk is nog “ik vind het interessant” te lezen. Daarover zijn stickers geplakt met een soort voorbedrukte smileys, maar ook een vierkante sticker, die later is verwijderd. Deze sticker had kennelijk een agressieve lijmsoort, want op die plek is de deur geroest. Er lijkt ook in elk geval één smileysticker te zijn weggehaald. Werden de stickers geplakt om de tekst te verbergen, of was het een reactie hierop? De smileys zijn zelf inmiddels ook al aardig aan het verweren, met uitzondering van het middelste exemplaar op de onderste rij. Daar lijkt de onderkant later nog een keer te zijn overgeplakt.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑