Categorieën
Magistraal spoedbericht

Wandelbroek nekt lichtbakletter

Luton Airport, een middelgrote Engelse luchthaven. Een wat armoedige, te krappe plek met een rommelige indeling. Ik was daar na een wandelvakantie door de Chilterns. Mijn wandelbroek heeft van die handige zakken aan de zijkant. Die kunnen soms ergens achter blijven haken, in dit geval een lichtbakletter F die een onderdeel vormde van het oplichtende woord COFFEE van een vestiging van ‘Auntie Annie’ in de vertrekhal. Met een luide kraak kwam de letter los van de achterwand en bleef bungelen aan de elektriciteitdraad. Ik geef toe dat ik geen poging tot herstel heb ondernomen maar me direct uit de voeten heb gemaakt. Toch kon ik het niet nalaten even later langs te lopen voor een foto. In feite is de belettering er met deze cursivering wel op vooruitgegaan.