Tanding

Beschaafde graffiti, zo zou je deze ‘postzegels’ in zwart-wit kunnen noemen. Voorzien van een duidelijk geoefende handbelettering, in een keurig geplakte lay-out. De ‘zegels’ hebben zo te zien een kamtanding, zoals de perforatierand in de filatelie bekend staat. Ook al zo netjes uigevoerd. Alleen die boodschap, tja, ‘Deze toekomst kiezen we per seconde’, wat moeten we daarmee? Het doet bedacht en gemaakt aan. Alsof er een team (bestaande uit een copywriter, visualiser, stylist en een creative nietwaar) een hele middag hard op heeft zitten zwoegen, maar uiteindelijk niet verder kwam dat dit.

Update: de stickers waren een maand later van de kast verdwenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.