Categorieën
Magistraal spoedbericht

Boete

Dit bordje heb ik in 2007 gefotografeerd op een wandeling langs de Icknield Way en het Suffolk Coast Path. Ik had me op die routes voornamelijk toegelegd op het fotograferen van (tekst)bordjes, wat heeft geresulteerd in tientallen foto’s, waarvan dit een van de leukere is.

Er wordt op de officiële mededelingen door de overheden In Groot-Brittannië regelmatig met forse boetes gedreigd, soms zijn er, zoals in de London Underground, zelfs boetes voor het wegnemen van bordjes (die langs de roltrappen staan bijvoorbeeld, £ 200). Bovenstaand bordje, geheel in de juiste stijl gemaakt, speelt met die traditie én de zogenaamde country code die vraagt om hekken altijd te achter te laten in dezelfde staat als waarin je ze hebt aangetroffen.

Wait HERE
Bordje op spoorwegovergang