Rood/wit

Even terug in Almere voor het oogstfeest bij de Stadsboerderij op de Kemphaan. Op de route langs de Hoge Vaart is niets veranderd de afgelopen twee jaar, waarom zou het ook? Almere moet wel voorspelbaar blijven. Wat steekt daar uit het gras? Een markering die lijkt op die voor de Lange Afstand Wandelpaden (LAW’s), in rood/wit. Maar daarvoor is deze constructie hier niet, die bestaat uit vier stukken betonvlechtijzer met daaromheen een soort tentje van zwart plastic. Voor het verkeer is het ook niet op deze plek, bovendien gebruik je dan niet zo’n constructie. Waarschijnlijk ligt precies tussen de vier punten van de markering het einde van een leiding of buis onder de grond. Zonder deze aanduiding is die niet meer zo goed terug te vinden. De rood/witte tape is reflecterend, zo wordt voorkomen dat er wellicht ’s nachts iemand tegenaan loopt (of rijdt).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.