Verbouwing

Meer dan zeven jaar geleden opende de Apple Store in het Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam. De eerste bezoekers kregen destijds een oranje Apple t-shirt. Kennelijk was het alweer tijd voor een verbouwing van de winkel. Wat er precies aangepast wordt mogen we nog niet zien, de ramen zijn dichtgeplakt met folie. Een tekst geeft aan dat wat mooi was nog mooier wordt (dat kan beter, Apple), maar de aangebrachte goudkleurige belettering is makkelijk los te peuteren, zo blijkt. In Amsterdam hoef je dan niet lang te wachten tot er letters verdwijnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.