Verdreven

De sloot is schoongemaakt. Neveneffect was dat er plotseling overal rivierkreeften op de kant te vinden waren en zelfs een waterschildpad. De Amerikaanse of rode rivierkreeft is een beruchte invasieve exoot die onze wateren onveilig maakt.

Het beestje ziet er staand op het voetpad met zijn scharen omhoog dreigend uit, maar in deze positie valt hij snel om en verandert dan in een tamelijk hulpeloos geval. Het leuke van de telefoons van tegenwoordig is dat een zogenaamde ‘live’ foto in feite een kort filmpje is, dat je makkelijk kunt omzetten in een bewegend gifje voor het web. Dan heb je een kreeft in actie (nou ja, voor heel even):

Pak me dan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.