Kluwen

Van een afstandje dacht ik te maken te hebben met een plant of snoeiafval, maar er bleek een berg groen plastic op straat te liggen. Er zat een (kapot) touwtje doorheen, dat wellicht bedoeld was om de boel bij elkaar te houden.

In eerste instantie dacht ik aan verpakkkingsmateriaal voor het een of ander. Maar dat is het niet, want de vormpjes zijn allemaal verschillend. Hoewel er oogjes aan de uiteinden zitten, kunnen ze niet aan elkaar worden geklikt, want er ontbreken pennetjes.

Dit lag naast de Theateracademie aan de Jodenbreestraat in Amsterdam, bij de laadplaats voor vrachtauto’s. Was het misschien een requisiet of decorstuk van een voorstelling? Het materiaal lijkt me wat te klein voor dat doel. Een kunstproject van een student? Daarvoor zijn de vormen dan weer erg professioneel geproduceerd, met een eenvoudige 3D-printer lukt je dit niet (het zou ook een grote klus zijn om deze berg daarmee te produceren). Soms is het jammer dat niet alles altijd gelabeld is, maar zo blijft er natuurlijk wel wat te raden over.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑