X

Een boom aan de weg langs het Gein is gemarkeerd met een klein, maar toch opvallend oranje-rood bordje met daarop alleen een X. Alsof de boom gemarkeerd is, maar het is niet bekend waarvoor of waarom. Het is ook de enige boom met zo’n bordje. Het is van metaal en bevestigd met twee schroeven, die maar een klein stukje zijn aangedraaid, misschien konden ze op handkracht niet verder of het is een poging de boom niet al te zeer te beschadigen. Degene die het bordje heeft opgehangen heeft daarbij niet opgemerkt dat het op z’n kop zit. Dat kun je zien omdat de X bij dit font een grotere ruimte aan de onderkant heeft dan aan de bovenkant. Laten we de foto daarom maar even omdraaien:

Omgedraaid
Zo, nu klopt de X weer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.