Afvoer

In Engeland leggen ze allerlei leidingen van oudsher buitenom; water, electriciteit, telefoon en afvoer. Daar zijn ze zelf erg trots op, want daardoor kun je er makkelijker bij, vinden ze. Is wat voor te zeggen, maar daardoor ze zijn ook kwetsbaarder en bevriezen in de winter.

Deze foto van een huis in Eastbourne (kustplaats in East Sussex, Zuid-Engeland) uit 2013 laat goed zien waartoe de ‘buitenom’-methode kan leiden. Met buizen die óm andere buizen heen worden gelegd (in dit geval gaat de hemelwaterafvoer om de rioleringsbuis heen, waarbij de dalende lijn van de buizen de richting van de afvoer bepaalt). IHet ziet er tamelijk krankzinnig uitzien, maar voor Engelsen is dit een heel vertrouwde aanblik, geen foto waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.