Houding

Dit ‘verboden te fietsen’ bordje staat hier al weer even. Het is opvallend hoe verschillend dit soort bordjes kunnen zijn wat betreft de afbeelding van de fietser. Het lijkt dat ze de tijd reflecteren waarin ze worden gemaakt, net als het voetpadbordje met de man met de hoed en het kind aan de arm. De fietser op dit bord heeft een wat losse, bijna nonchalante houding.

Wat ook opvalt als je objecten van dichtbij fotografeert, is dat er altijd meer op de foto blijkt te staan dan je in eerste instantie dacht. Is dit bordje bijvoorbeeld beschoten, wellicht met een luchtdrukpistool (drie keer)? Er heeft aan het paaltje eerder een ander exemplaar gehangen, daarvan zijn nog twee bevestigingspunten te zien boven het bordje. De vier gebruikte schroeven zijn van een fors formaat. En er zitten haren op, maar niet van honden, want die mogen hier niet komen. Hebben reëen zich tegen het bordje aangeschurkt? Is het daarom ook aan de randen beschadigd geraakt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.