Aankleding

Ikea lijstjes zonder inhoud in restaurant, styling!

Restaurants huren stylisten in, die de ruimte ‘aankleden’. Met authentiek uitziende rommel, oude pannen, verveloze trapjes en dat soort zaken. Of ze gaan naar Ikea en halen daar wat spullen, wat maakt het uit. En dus hangen er in deze gelegenheid gewoon drie Ikea ‘Mossebo’-lijstjes naast elkaar, zónder inhoud, maar nog wel met originele productomschrijving van Ikea. Misschien wordt dat wel de nieuwste trend. (Meer voor de hand liggend: ze hebben niet eens gemerkt dat er geen reproductie in het lijstje zat!)

Auteur: De Balk

De Balk verschijnt onregelmatig sinds 1976. Andere publicaties zijn beslommerd met een redactioneel beleid. De Balk heeft niet zo’n probleem en is daarom met een resultaat gekomen dat nogal moeilijk te definiëren is.