Categorieën
Logboek 1984

Dag 17+18 • Knockree – Bangor

Terug naar Wales –

Op 14 september 1984 ben ik van Knockree naar Bray gelopen, daar de trein naar Dun Loghaire (spreek uit: Dun Lêrie) genomen en met de ferry terug naar Wales (Holyhead) gevaren, om mijn intrek te nemen in de jeugdherberg van Bangor en daar twee dagen te verblijven. Ik was toe aan een rustdag, vanalles deed pijn. Dus voor de tweede keer morgen een dag zonder ansicht.

Logboek dag 17+18 reis Wales-Ierland 1984
Logboek dag 17+18 reis Wales-Ierland 1984

Volgens mijn trouwe logboek heb ik bij aankomst in Bangor na een lange reisdag zowaar een taxi genomen naar de jeugdherberg. Extravangantie! Ik neem vrijwel nooit een taxi, alle taxi’s in mijn leven zijn nog steeds op twee handen te tellen. Ik denk dat ik het reizen een beetje zat begon te worden. Dat blijkt ook uit de aantekeningen van dit deel van de reis, want kort hierna ben ik gestopt met het maken van notities. Ik was met mijn hoofd al bezig met allerlei zaken die ik thuis wilde gaan aanpakken. In elk geval ben ik de tweede dag in Bangor naar het zwembad (‘pwll novio’) gegaan, wat wel weer allerlei aantekeningen opleverde.

Bekijk op de kaart